Om os


    BatteriEn+ blev startet af et team af teknikere med mange års erfaring, som har et væld af erfaringer og viden inden for teknologi og bærbar batteri-industri. Denne erfaring har gjort det muligt for vores team at skabe en tilgang til dette markedbehov med et unikt perspektiv - at bringe de højeste kvalitetsprodukter til den laveste pris kombineret med det bedste kundesupportsteam.

    Vores succes har gjort det muligt for os at vokse fra en bærbar computer til online-forretning til en online e-handelsbutik, der tilbyder de højeste kvalitetsbatterier til bærbare computere, bærbare tilbehør, kamerabatterier, batterier til medicinsk udstyr, støvsugerbatterier, elværktøjs batterier mv.

    Vi bærer udskiftning af høj kvalitet batterier til tusindvis af udstyrsmodeller. Gennemse vores store udvalg af High Performance-batterier fra BatteriEnPlus.com. Vores batterier er designet til sikkerhed og kompatibilitet, du kan være sikker på at få det bedste batteri til dit elektroniske udstyr.

BatteriEn+ Leverer på et løfte

  • Gratis fragt over hele verden
  • 12 måneders garanti
  • Lavprisgaranti
  • 100% Kundetilfredshed
  • 30 dages penge tilbage garanti

Problemfri penge tilbage garanti giver dig den tillid, du har brug for at drive forretning.

Beskyttelse mod defekte eller defekte produkter giver ro i sindet til dit køb.

Udstyrsbeskyttelse sikrer, at du ikke udsætter din bærbare computer og computer for unødvendig risiko.

Hvis du har yderligere spørgsmål eller bekymringer, så tøv ikke med at kontakte os når som helst for at få de oplysninger, du har brug for. Vi er her for at tjene dig.


BatteriEn+

[email protected]

Vælg en af BatteriEn+ -stederne:

engelsk   dansk   fransk   norsk   ungarsk   spansk   italiensk   græsk   Hollandsk   portugisisk   Thai   Malaysisk   Koreansk   Japansk   polsk   Svensk   russisk   tysk