Vilkår og Betingelser

BatteriEnPlus.com Vilkår og betingelser

Enhver brug af dette websted er underlagt de politikker, vilkår og betingelser, der er angivet nedenfor. Din brug af dette websted, bestilling af varer eller abonnement på vores publikationer angiver din accept af disse vilkår og betingelser.


Varemærker og ophavsret

Alle tekst, grafik, fotografier eller andre billeder, knapikoner, lydklip, logoer, slogans, handelsnavne eller tekstsoftware og andet indhold på BatteriEnPlus.coms hjemmeside (samlet "indhold") tilhører udelukkende BatteriEnPlus.com eller dets passende indholdsleverandører eller licensgivere og må ikke anvendes, kopieres, begrænses, ændres, vises, offentliggøres, sælges, udføres offentligt, distribueres eller kommercielt udnyttes helt eller delvis uden forudgående skriftlig tilladelse fra BatteriEnPlus.com eller den gældende varemærkeindehaver . Du må ikke bruge nogen meta-tags eller nogen anden "skjult tekst" ved brug af navn, varemærke eller produktnavn eller servicenavn på BatteriEnPlus.com uden forudgående skriftlig tilladelse fra BatteriEnPlus.com. Desuden er webstedets stil, herunder alle sideoverskrifter, brugerdefineret grafik, knappikoner og scripts, servicemærket og varemærket for BatteriEnPlus.com, som muligvis ikke kopieres, efterlignes eller anvendes (helt eller delvist) uden BatteriEnPlus.com's forudgående skriftlige tilladelse.

Henvisning til produkter, tjenester, processer eller anden information ved varemærke, varemærke eller på anden måde, som ikke udgør eller indebærer godkendelse, sponsorering eller anbefaling deraf forbeholdt BatteriEnPlus.com. Alle rettigheder, der ikke udtrykkeligt er givet, er forbeholdt BatteriEnPlus.com. Overtrædelser bliver retsforfulgt i lovens fulde omfang.


Bestilling Acceptance

Betalingsbetingelser er efter vores eget skøn og medmindre det er aftalt af BatteriEnPlus.com. Betaling skal modtages af BatteriEnPlus.com inden BatteriEnPlus.com's accept af en ordre. BatteriEnPlus.com er ikke ansvarlig for prisfastsættelse, typografiske eller andre fejl i ethvert tilbud fra BatteriEnPlus.com og forbeholder sig ret til at annullere ordrer som følge af sådanne fejl.


Retur og refusion

Kunder kan kontakte BatteriEn+ via live chat eller e-mail for hjælp, når afkast sker.

Alle returneringer kræver en RMA (Return Merchandise Authorization) # ved modtagelse af din ordre. Ordrer inden for 30 dage fra afsendelsesdatoen kan anmode om en udveksling eller en refusion. Hvis produkterne viser sig at være defekte (fysiske skader og skader forårsaget af ukorrekt brug udelukket) efter 30 dage og inden for 90 dage siden forsendelse, kan kunderne kun få en erstatning fra BatteriEn+. Efter 180 dage fra forsendelsesdatoen kan kunderne stadig sende den defekte enhed tilbage til BatteriEn+. Vi hjælper med at videresende varen til fabrikanten til reparation. Hvis varen ikke kan repareres efter at være blevet kontrolleret af fabrikanten, sender BatteriEn+ den tilbage til kunderne.


Tredjepartslinks

BatteriEn+ kan indeholde links til tredjepartswebsteder på internettet, der ejes og drives af tredjeparter. Du anerkender, at BatteriEn+ ikke er ansvarlig for driften af eller indholdet der er placeret på eller gennem et sådant websted. Hvis du beslutter dig for at få adgang til nogen af de tredjepartswebsteder, der er knyttet til fra BatteriEn+, gør du det helt på egen risiko.


Om ændringer

BatteriEn+ forbeholder sig retten til at ændre eller ændre vilkår og betingelser i disse Site Terms, eller enhver politik på webstedet, fra tid til anden til enhver tid og efter eget skøn. Eventuelle ændringer eller ændringer af disse websider er gældende ved udgivelsen af revisionerne. Din fortsatte brug af webstedet efter udstationering af ændringer eller ændringer er din accept af sådanne ændringer eller ændringer.


Disclaimer:

De batterier og adaptere, der leveres af vores firma, hvis de ikke er mærket som [Original], er [erstattet] solgt til brug sammen med bestemte produkter fra fabrikanter, og enhver henvisning til produkter eller varemærker tilhørende sådanne selskaber er udelukkende med det formål at identificere de producenter, vores produkter [er erstatning for] må anvendes. Vores firma og BatteriEnPlus.com er hverken tilknyttet, godkendt af, licenseret af distributører for eller relateret på nogen måde til disse producenter, og produkterne udbydes til salg via vores hjemmeside, der er fremstillet af eller solgt med fabrikantens tilladelse med som vores produkter [er erstatning for] kan anvendes.

Vælg en af BatteriEn+ -stederne:

engelsk   dansk   fransk   norsk   ungarsk   spansk   italiensk   græsk   Hollandsk   portugisisk   Indonesien   Thai   Vietnamesisk   polsk   Svensk   russisk   tysk